Når ryddet du i tinderprofilen din sist?

Prøv dette før du sveiper på Tinder neste gang!

 

Her er litt av en sak som jeg gjorde sammen med www.klikk.no om hvordan en lykkes på Tinder. Dette har blitt en populær app og som singel selv fikk jeg oppleve dating i ulike former. Vi nærmer oss 10 år med populæritet av denne appen i Norge! 

Så hva er viktig når en skal date på denne måten nå der er tusen fisker å ta av, hundre frosker og 1 prins? Eller 2? Det er ikke til å stikke under en stol at en blir svært utseende fokusert når vi swiper. 

– Utfordringene ved å bruke Tinder, er at den eksisterer for en god blanding av mennesker med ulike behov og mål. Du kan for eksempel ende opp med å møte noen som vil noe helt annet enn deg selv. Dette kan jo skje om du møter noen på gaten eller i en annet miljø også, men ha det i bakhodet.

 

🧠 Refleksjon før du sveiper på Tinder: 

 1. Tenk litt over hvor du er i livet:

Vi dater i forskjellige tidsperioder av livet og det kan være grunnleggende verdier som er viktigere enn andre når det gjelder tid, alder og sted. 

 1. Kommunikasjon:

Ros, åpne spørsmål, og bygg opp til en forventningsavklaring. Hva er dere ute etter? 

 1. Krav/forventninger 

Ikke forvent noe av en annen som du selv ikke kan prestere eller er villig til. Visste du at vi mennesker er full av krav? Og de fleste er nok også ubevisste! Skriv alle kravene du har ned på et ark. Så blir du nok overrasket! 

 1. Sveip! Ta en testrunde nå! 

Når du kikker på en profil. Tenk over hva du liker og ikke liker. Og hvorfor. Bruk litt tid på det. Så kan du jo tenke etter. Hvilket publikum ønsker du selv å tiltrekke deg?? 

 

 

Opprydding av profil: 

 1. Profilbilde: 

🔴 Dropp utydelige bilder, selfie, bilde med andre, duckface, festbilder eller bilder med veldig lite klær. (Alt med måte) Hodet på kroppen skal være med! 

🟢 Lyse og tydelig bilder. Det første bilde kan gjerne være et portrett og resten av hele deg hvordan du faktisk ser ut og hva du liker å holde på med. Interesser! Dyr er lov! Smil og vær deg selv. Vis følelser! 

 1. Biotekst:

🔴 Pass på å ikke uttrykke deg vulgært eller for useriøs. Ikke la være og skrive noe.  

🟢 Vær tydelig på hva du ser etter uansett om du søker intimpartner, en ny venn eller en kjæreste eller to. Avdekk verdiene dine og kjærlighetsspråk! Er du intim, skriv at du er en kroppslig person. Er familie og venner viktig, skriv det. 

 1. Du har en match! 

🔴 Ikke vent på at mannen eller den andre skal skrive. Ikke si «Hey, du er deilig» «eller skal vi møtes i kveld»

🟢 Vær modig og hyggelig. Anerkjenn noe som du la merke til på profilen. Det viser at du er oppriktig interessert.  Alle liker anerkjennelse. 

 

Resten er helt opp til dere! 

 

Jeg hjelper single med å sette opp datingprofiler i ulike kanaler! Da booker du bare egenterapi på min nettside. Dating er gøy, men kan være tidkrevende. Jo bedre forberedt og rustet, jo bedre match! 

 

 

Lykke til!

 

© Camilla J.J. Sørensen, Kjærlighetsterapeuten

Parterapeut, veileder for småbarnsforeldre og sexologistudent.

Instagram: kjaerlighetsterapeuten

Snapchat: https://www.snapchat.com/add/camillaterapeut

Nettside: https://www.kjaerlighetsterapeuten.com

Samtale og veiledning på Majorstuen i Oslo – Eller gjennom videokonsultasjon

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg