Forteller du din partner hva du egentlig liker i senga?

Glamping, Karmøy

Forteller du din partner hva du egentlig liker i senga?

Når vi har vært sammen en stund, så kan sex bli mer til en vane. Noe vi bare gjør… Vi mennesker er som sagt vanedyr og det krever mange repetisjoner for å snu en vane. Det er så mange myter om sex. Myter som vi tar med oss inn i vårt samliv. Gjennom kommunikasjon og full åpenhet kan vi finne utav hva som er myte eller ikke. Men det er ikke så lett å bare åpne opp den døra. Seksualitet er flytende, akkurat som mennesket og livet. Kontant i endring. 

Samtalen rundt kommunikasjon, konflikter, samarbeid, hushold, dating og alt det er viktig, men å ha en samtale rundt sexlivet er også viktig. Da kan vi også bli kreative og utvikle oss sammen. Da blir vi også mer fornøyde da vi kan snakke om hva vi liker. 

Jeg er helt sikker på at mange er flinke å snakke sammen åpent om sex, men mange par jeg snakker med i parterapi, har såret hverandre når det kommer til dette tema. Det kan være at det har blitt tatt opp i frustrasjon eller rett etter sex på soverommet. Når vi blir såret, kan vi noen ganger stenge døra vår; mann eller kvinne. Skjønner du litt hvor jeg vil med dette? 

Seksualitet er veldig personlig og mange følelser og fordommer kan blusse opp rundt dette tema. 

Mitt tips er da: 

 1. Sett av tid til å ha en samtale om dette. Gjerne 1 gang i mnd i starten. Ikke på soverommet, men da et annet sted der dere ikke blir forstyrret.

 2. Gjør det til en hyggelig og trygg stund sammen med hverandre, lytt til hverandre. Da kan du glede deg til samtalen. Gjør det helt casual!

 3. Legg vekk fordommene å bare vær til stede med nysgjerrighet. Gi hverandre hver sin stund til å snakke. Da er veien inn til hemmelighetene kortere.

 

Se hva som skjer ❤️ 

Skal du ta denne samtalen i løpet av høsten? 🙋🏻‍♀️ 

 

Glamping Karmøy.

 

© Camilla J.J. Sørensen

Kjærlighetsterapeuten

Par og samtaleterapeut.

Veileder for småbarnsforeldre og sexologstudent.

Kontakt: https://www.kjaerlighetsterapeuten.com

Instagram: https://www.instagram.com/kjaerlighetsterapeuten/

#kjærlighetsterapeuten #råd #oslo #norge #høst #høstkveld #samliv #sexlyst #nærhet #orgasme #intimitet #singel #kommunikasjon #epost #samliv #samboer #sexologi #student #parterapi #spørsmål #følgere #seksuellhelse #samtale #sexliv 

4 kommentarer
  1. Jeg prøvde dette med min samboer. Han ble bare veldig irritert og mente at dette ikke var noe å prate om. Så disse tipsene fungerte ikke for meg. 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg