De mener at ulik kultur og deres barndom påvirker parforholdet deres.

Møt Kristine og Mailson som deltar i prosjektet «Influenser i parterapi»

Kristine G. Pereira (brassefrue) er norsk og Mailson er fra Brasil. De møttes for første gang februar 2014 da hun reiste jorda rundt sammen med ei venninne. De var 5 dager på øye Ilha Grande som ligger utenfor Rio de Janeiro. Der bodde og jobbet Mailson. Kristine snakket spansk og hans morsmål er portugisisk. De utvekslet kun smil og blikkontakt ved noen anledninger, mens den siste dagen hun var der begynte de å prate litt fordi de satt i strandbaren hvor han jobbet. “Vi snakket ikke helt samme språk, men vi forsto hverandre. Vi var der et par timer og vi hadde en god kjemi. Da jeg skulle dra spurte han om å få mitt Facebook navn og tlf nummer.” Sier Kristine.

De holdt kontakten via sosiale medier og etter hvert så ble det de to, og de giftet seg i byfogden i Norge. Kristine sier at de gjorde det enkelt og planla et større bryllup på sommeren. Dette var mest for at det var eneste mulighet for at han kunne bli hos henne i Norge. Hvis ikke måtte han reist ut og blitt minimum 3 mnd. ute før han kunne komme tilbake. Det orket de ikke tanken på.

Sommeren 2015 hadde de et flott bryllup i kirken med fest for hele familien utendørs etterpå. En fantastisk kveld som vi var veldig fornøyde med. De har nå to sønner og bor sammen i Fredrikstad.

 

Dette sier Kristine om hvorfor de ønsker å gå i parterapi: “Mange av våre utfordringer kommer nok av at vi er fra to helt forskjellige kulturer og har to forskjellige oppfatninger om hva et forhold er og hva det innebærer. Det har vært ganske tøft og virket ganske håpløst til tider, men heldigvis har kjærligheten vært der sånn at ingen av oss har valgt å gå. Vi har også to forskjellige oppvekster. Jeg tror at mye av grunnen til at vi er som vi er kommer av bakgrunnen vår og hva vi har måtte stå i selv i oppveksten. Gleder oss masse til å starte terapi med deg og jeg både håper og tror at vi kan klare å nøste opp i en del ting og komme fram til løsninger som vi begge kan leve med.”

 

 

 

Følg gjerne med her om dere vil vite mer @kjaerlighetsterapeuten

 

 

Masse kjærlighet fra Camilla J.J. Sørensen

Kjærlighetsterapeuten, parterapeut

og sexologstudent. 

Instagram: kjaerlighetsterapeuten

Nettside: https://www.kjaerlighetsterapeuten.com

Snapchat: https://www.snapchat.com/add/camillaterapeut

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg